Betingelser for brug af SneakerTrade.dk

Du skal have en brugerkonto på sneakertrade.dk for, at kunne bruge systemet samt dets funktioner, herunder indrykke annoncer. Der kræves ikke brugerkonto for at se eller læse annoncer på hjemmesiden.

I det følgende finder du vores brugervilkår, som du accepterer, når du opretter en brugerkonto på hjemmesiden.

Når der i det følgende refereres til ’hjemmesiden’, ’vi’ eller ’os’, henvises der til sneakertrade.dk.

Ansvarsfralæggelse

Sneakertrade.dk kan på intet tidspunkt stilles til økonomisk eller juridisk ansvar for konsekvenser der sker som følge af nedetid på serveren, da dette er udliciteret til tredjepart. Det betyder, at vi ikke yder nogen form for kompensation for eventuelle mistede handler på grund af at serveren har være nede på pågældende tidspunkt.

Sneakertrade.dk påtager sig ikke nogen form for ansvar i forbindelse med din handel på vores hjemmeside. Sneakertrade.dk kan ikke på noget tidspunkt gøres ansvarlig for manglende resultat ved annoncering, ved misbrug af din adgangskode eller andre forhold i øvrigt.

I relation til force majeure er sneakertrade.dk uden ansvar.

Såfremt vi må skønne, at din samhandel ikke er seriøs, forbeholder vi os ret til omgående at slette dig i systemet. Eventuelt tilgodehavende hos sneakertrade.dk vil i så fald blive tilbagebetalt.

Oprettelse og login

Når du opretter en konto på sneakertrade.dk, skal du vælge et brugernavn samt en personlig adgangskode (login) for, at få adgang til systemet samt et kontrolpanel, hvorfra du bla. har mulighed for at indrykke annoncer, se statistikker, købe promoveringer af dine annoncer samt håndtere dine kontaktoplysninger. Dit login til sneakertrade.dk er strengt fortroligt og privat, og må under ingen omstændigheder videregives eller overdrages til andre personer.

Mistanke om misbrug

Ved mistanke om misbrug af din konto, skal du omgående rette henvendelse til sneakertrade.dk, så vi kan spærre din konto.

Sneakertrade.dk forbeholder sig ret til at slette annoncer, indhold samt brugerkonti, der ikke overholder vores betingelser og/eller gældende lovgivning.

Brugernavne

Vi tillader ikke at du opretter brugernavn på hjemmesiden, som kan lyde misvisende, eller brugernavne der har klang af at være associerede med hjemmesiden.

Vi forbeholder os ret til at lukke brugerkonti, som efter vort skøn er indeholdende stødende kaldenavne.

Upload af indhold

Ved indhold forstås tekst, billeder, kommentarer, links, telefonnumre, e-mail-adresser samt andre læsbare og synlige elementer på hjemmesiden.

Når du uploader indhold, er det dit ansvar at sikre, at indholdet ikke er modstridende med vores brugsbetingelser eller gældende lovgivning.

Det er desuden dit ansvar at sikre at du har den retmæssige ophavsret til billeder og tekst, som du uploader.

Det er ikke tilladt at uploade indhold af følgende karakter:

  • Kønsdiskriminerende
  • Racistisk
  • Religiøst
  • Seksuelt
  • Diskriminerende mod handicap
  • Ulovligt

Indrykning af annoncer

Det er alene dit (brugerens) ansvar, at tilsikre annoncens rigtighed samt at indholdet overholder gældende lovgivning. Sneakertrade.dk påtager sig intet ansvar i forhold til stavefejl, grammatikfejl eller urigtige oplysninger. Sneakertrade.dk forbeholder sig retten til at redigere og/eller fjerne annoncen, uden at yde nogen form for kompensation, såfremt vi vurderer at annoncen er modstridende med vores retningslinjer eller gældende lovgivning.

Sneakertrade.dk påtager sig desuden ikke ansvar for identificerbare personlige ejendele på billeder eller gennem tekst.

Sneakertrade.dk bruger annoncer, herunder billeder og tekst, i vores markedsføring.

Annoncens indhold må ikke omfatte reklame for virksomheder og organisationer, uanset disses virke.

Links

Sneakertrade.dk kan på intet tidspunkt stilles til ansvar for eller indestå for det indhold eller sikkerheden af de eksterne hjemmesider hvortil der er linket gennem indholdet. Opdager vi links til eksterne hjemmesider med indhold af diskriminerende karakter, vil vi fjerne disse links, uden varsel. I særligt grove tilfælde vil vi tage yderligere affære og slette brugerkonto og/eller informere myndigheder herom.

Deling af annoncer på andre webejendomme end Sneakertrade.dk

Som en del af vores markedsføring, deler vi annoncer på sociale netværk og andre platforme, hvor vi finder det relevant. Vi deler annoncerne for at hjælpe med et hurtigere salg og øget eksponering.

En annonce på sneakertrade.dk kan deles på sociale medier af samtlige brugere og besøgende på hjemmesiden. Det kræver altså ingen brugerkonto at dele en annonce.

Andre forbehold

sneakertrade.dk forbeholder sig ret til at (om)placere annoncer i andre kategorier, efter eget skøn.

Vi forbeholder os ret til at slette profiler med manglende eller forkerte personoplysninger, herunder identitetstyveri.

Vi forbeholder os ret til at fjerne profilbilleder af stødende karakter.